Mădălina Puşcalău dezvăluie detaliile confruntării dintre Victor Ponta şi Klaus Iohannis: Am vrut să se ştie adevărul

| 28 apr, 21:00

Mădălina Puşcalău, fosta realizatoare a postului B1 TV, va lansa, pe 6 mai, volumul „Înfruntarea finală“, în care vor fi expuse detalii din culisele confruntării dintre Klaus Iohannis şi Victor Ponta, din emisiunea moderată de ea înaintea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale din 2014.

"Este o carte care analizează nu doar confruntarea dintre Klaus Iohannis și Victor Ponta care a avut loc în emisiunea mea. Este o analiză a campaniei electorale, o analiză a strategiilor politice folosite de ambele echipe de campanie, o fotografie a scenei politice la zi. De asemenea, în carte am scris și despre problemele cu care se confruntă atât scena politică, cât și presa. Sunt mai multe chestiuni care țin de culisele relațiilor care țin de presă și politică", a declarat Mădălina Pușcalău pentru DC News.

Klaus Iohannis și Victor Ponta, invitați la lansarea cărții

"La lansarea cărții mele sunt invitați atât președintele Klaus Iohannis, cât și premierul Victor Ponta. De asemenea, sunt invitați miniștri, parlamentari, oameni din societatea civilă; întregul tablou al scenei politice, indiferent de partid", ne-a mai spus ziarista.

Întrebată ce a determinat-o să scrie cartea "Înfruntarea finală", jurnalista ne-a zis: "Am vrut să prezint perspectiva mea despre ce s-a întâmplat la alegerile prezidențiale, dar și cum am organizat confruntarea. Au fost foarte multe speculații la momentul respectiv și am vrut să se știe adevărul despre modul în care s-a desfășurat confruntarea pe care am organizat-o între Klaus Iohannis și Victor Ponta. Am vrut să arăt viziunea mea despre scena politică din România, dar și despre modul în care arată presa anului 2015".

O oglindă spartă prin care se vede adevărata față a politicii

Cât despre imaginea aleasă pentru coperta cărții, Mădălina Pușcalău ne-a spus: "M-am întrebat care ar fi imaginea cea mai reprezentativă. Este o mataforă a ceea ce spune cartea. Volumul vă va da posibilitatea să priviți dincolo de cortina care este lăsată în fața scenei politice și a presei pentru a putea vedea culisele. Spargem geamul să vedem ce este înăuntru; cum arată din interior politica și media".

Ce spunea Mădălina Pușcalău despre confruntarea finală Klaus Iohannis - Victor Ponta

Când a plecat de la B1 TV, jurnalista a ținut să le mulțumească tuturor celor care i-au fost alături în proiectul "Bună seară, România" și a vorbit, la acel moment, și despre marea confruntare Klaus Iohannis - Victor Ponta.

"Cel mai frumos moment și cel pe care l-am visat și l-am dorit în toți anii aceștia de televiziune, a fost confruntarea finală dintre Klaus Iohannis și Victor Ponta și mă bucur că am reușit să fac posibilă acea dezbatere și de asemenea mă bucur că am reușit să aduc postului B1 cea mai mare audiență din istoria sa. Să spunem că a fost cadoul meu de plecare... Despre dezbaterea Klaus Iohannis- Victor Ponta oricum promit tuturor să revin cu povestea din spatele cortinei, dar și cu o analiză proprie a fenomenului, care s-a petrecut atunci", spunea Mădălina Pușcalău care revine cu mai multe detalii în cartea sa.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ