Perspective foarte bune privind aderarea României la Schengen în 2015

| 28 apr, 15:34

Surse din cadrul Administratiei Prezidentiale sustin ca Romania are sanse foarte marti sa intre in spatiul Schengen in 2015. Asta dupa ce presedintele si premierul Italiei si-au exprimat sprijinul pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen.

 

Daca intr-adevar acest lucru se va intampla, aderarea Romaniei nu va fi una completa. Doar frontierele maritime si aeriene ar putea fi integrate spatiului Schengen in 2015.

"Sunt perspective foarte bune privind aderarea României la Schengen chiar anul acesta. Se fac paşi importanţi în sensul acesta", au declarat surse din cadrul Administraţiei prezidenţiale după întâlnirea dintre Iohannis şi Renzi, potrivit Adevarul.

Iohannis s-a întâlnit marti la Palatul Chigi din Roma cu premierul italian Matteo Renzi, dupa ce luni presedintele a fost primit, la Palatul Quirinale din Roma, de presedintele Republicii Italiene, Sergio Mattarella. Ulterior, acesta a discutat si cu preşedintele Senatului italian, Pietro Grasso. Seara, Iohannis a avut o întâlnire cu reprezentanţii comunităţii româneşti din Italia.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ