Tablourile lui Darius Vâlcov, în custodia Muzeului Naţional de Artă

| 06 apr, 13:26

Cele 125 de tablouri care au fost sechestrate de procurorii DNA în dosarul fostului ministru al Finanţelor Darius Vâlcov se află în custodia Muzeului Naţional de Artă a României (MNAR) din Bucureşti. Potrivit conducerii instituţiei, evaluarea şi autentificarea obiectelor de artă preluate nu este efectuată de specialiștii instituției ci de experți independenți aleși de justiție

"În conformitate cu prevederile legale şi având în vedere dispoziţia Parchetului, Muzeul Naţional de Artă al României a preluat în custodie de la Direcţia Naţională Anticorupţie un număr de 125 de obiecte de artă care au fost sechestrate de Parchet în dosarul domnului Darius Vâlcov", informează instituţia muzeală.

Toate obiectele au fost sigilate de Direcţia Naţională Anticorupţie şi vor fi ţinute la dispoziţia acesteia pe tot parcursul cercetărilor, bunurile urmând a fi expertizate şi evaluate de un expert independent, care va fi desemnat de unitatea de parchet, a precizat MNAR.

Fostul ministru al Finanţelor Darius Vâlcov a fost adus luni din Arestul Poliţiei Capitalei la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), pentru a da noi declaraţii în dosarul în care este acuzat de fapte de corupţie.

 

Citeşte şi:  Darius Vâlcov, audiat la DNA: Fostul ministru a fost adus din arestul central

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ