Tapalagă nu o uită pe Udrea

| 06 feb, 2014

Epigonii Cotroceniului au cam epuizat, pentru moment, atacurile la adresa guvernării USL. Au tras din toate direcţiile, au spus vrute şi nevrute, au calomniat şi au găsit nod în papură chiar şi acolo unde coaliţia aflată la guvernare a demonstrat că a adoptat soluţii viabile pentru bunul mers la ţării.

Aşa se face că unul dintre scriitorii “înzestraţi” care înalţă ode preabunului conducător s-a găsit, mai nou, să o atace pe preferata liderului maxim de la Cotroceni. Într-un editorial semnat de Dan Tapalagă pe Hotnews.ro, condeierul cu peniţa portocalie o atacă la sânge pe Elena Udrea. Chiar dacă nu-i scrie nici măcar o dată numele, trimiterea la blonda politiciană înregimentată în PMP este cum nu se poate mai evidentă. Ce l-a determinat pe editorialistul cu panaş portocaliu să o ia la trei păzeşte pe doamna ex-Cocoş este greu de spus. Cert este însă că gura păcătosului adevăr grăieşte, iar monsieur Tapalagă dă de pământ cu ambiţiile politice ale madamei Udrea.

Iată cum descrie editorialistul recentele evoluţii din zona Dreptei, odată cu transferul blondei politiciene de la PDL la PMP: “Un grup de intelectuali finuţi dau din coate să prindă un loc cât mai în faţă pe viitoarea listă de candidaţi la europarlamentare. Se sapă reciproc cu un zel demn de o cauză mai bună. Ţara mică, mese puţine. Partid mic, locuri şi mai puţine. Intelectualii cu obraz subţire se trezesc că în numele lor vorbeşte, de dimineaţa până seara, cineva cu pile la şeful statului, o dama ambiţioasă. Partidul lor era de fapt pentru ea. Toţi ştiu asta, dar nimeni nu recunoaşte. Situaţia e cu atât mai ridicolă cu cât baieţii mai ştiu că dama, ambiţioasă cum e,  ţinteşte sus de tot, la preşedinţie. Vor trebui să-i facă campanie. Nu le crapă încă obrazul, dimpotrivă, par suspect de fericiţi în preajma ei. Singura cale onorabilă de a scăpa cumva de ruşine şi de ambiţioasa damă ar fi să accepte unul mai de soi să candideze la presedinţie. Până acum n-au găsit client”.

Neîndoielnic, cutezanţa lui Dan Tapalgă nu va trece neobservată de către şeful statului, în aceleaşi timp patron spiritual al PMP. Păi tocmai când ambiţioasă blondă îşi croieşte drum spre noul partid şi de aici mai departe către vârfurile nedescoperite ale Dreptei din România, domnul editorialist se trezeşte să-o ia în balon. Aşa ceva nu se face şi, probabil, condeierul Cotroceniului va fi decăzut din drepturi.

Nu este exclus ca veninul din peniţa domnului Tapalagă să aibă ca sursa niscaiva indicaţii provenite de la întâiul europarlamentar al neamului. Vorbim, desigur, despre inegalabila doamnă Macovei a cărei relaţie de amiciţie cu domnul Tapalagă este arhicunoscută. Fosta ministresă a Justiţiei nu s-a angrenat într-un schimb de replici tăioase cu fosta ministresă a Turismului. Aşa că Dan Tapalagă a fost pus să acţioneze murdar, în interesul Monicăi Macovei. Aşteptăm cu înfrigurare, pe blog, replica fostei doamne Cocoş.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 feb, 2014
cantautor
Fii serios. Tapalaga nu e decat un sobolanel care-si salveaza pielea simtind ca nava ”Basescu” se scufunda. Or sa mai fie, nu e nici prmul, nici ultimul. Cam de la finalul anului i-au apucat principiile pe toti si se strecoara critici din ce in ce mai des prin texte, pe principiul ca lumea tine minte doar ultimele articole. Se vor bate cu caramaida in piept ca ce echidistanti au fost... Pana si un las ca Turturica ii face morala in doi peri presedintelui pe care l-ar fi pupat si-n cur inainte. Asta e. Javre de pripas, vina lui Basescu fiind ca el i-a hranit pana acum si inca i-a hranit bine.
07 feb, 2014
Andrei Pop
pentru cantautor
ai dreptate,multumesc ca ma urmaresti...
am sa propun sefului Ghita o colaborare la Obiectiv,daca vrei..
evident,daca nu ai mult de lucru,acolo unde lucrezi tu acum,la stat..
cu amicitie,
Andrei Zlot
07 feb, 2014
cantautor
Din pacate nu lucrez, nici la stat nici in alta parte. Noroc cu nevasta si cu somajul.
07 feb, 2014
GoPonta4President!
inseamna ca are dreptate ziaristul Andrei Scop...
la asta s-a referit si el,ca "lucrezi" la "stat"...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ