Tăriceanu: ALDE este în favoarea trecerii la alegerea primarilor în două tururi de scrutin

| 18 ian, 16:59

Copreşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat luni la Parlament că formaţiunea sa agreează varianta alegerii primarilor în două tururi de scrutin, transmite Agerpres.

"Dacă această problemă se va pune în discuţie, suntem în favoarea trecerii la alegerea primarilor în două tururi de scrutin", a declarat copreşedintele ALDE, întrebat despre intenţia PNL de a propune Guvernului modificarea legii electorale printr-o ordonanţă de urgenţă care să permită alegerea primarilor în două tururi de scrutin. 

Biroul Politic Naţional al PNL a decis luni să-i înainteze premierului o propunere în sensul aprobării printr-o ordonanţă de urgenţă a prevederii privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin, a anunţat copreşedintele liberalilor Alina Gorghiu într-o conferinţă de presă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ