Gorghiu: Vrem să-l înlocuim pe Tăriceanu de la şefia Senatului. Vom căuta o variantă procedurală

| 18 ian, 17:10

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, că liberalii vor discuta în cadrul comisiei de unificare a partidului varianta de înlocuire a lui Călin Popescu-Tăriceanu din funcţia de preşedinte al Senatului, potrivit Agerpres.

"Au fost discuţii, ne-au căutat de la ALDE, pe toate palierele, colegi din Parlament. Nu există niciun fel de plan al PNL de a face vreo alianţă electorală, politică cu acest partid. Dimpotrivă, eu am să discut cu colegii noştri din comisia de unificare să vedem procedural, deşi nu avem voturile, cum putem să ne gândim la înlocuirea domnului Tăriceanu din funcţia de preşedinte al Senatului, pentru că văd că PSD se tot fâstâceşte să facă acest lucru, deşi sunt singurii care au majoritatea în Senat şi ar putea să o facă fără ezitări. Să îl văd pe domnul Dragnea atunci ce va face", a afirmat Alina Gorghiu, la finalul Biroului Politic Central al PNL.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ