Alina Gorghiu: Rămâne de văzut dacă Bușoi rămâne propunerea PNL pentru Primăria Capitalei

| 18 ian, 23:06

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a afirmat luni seară că prim-vicepreședintele liberal Cristian Bușoi este un coleg activ, însă a subliniat că o candidatură finală a acestuia la Primăria Capitalei va fi decisă de Biroul Politic Național.

"Bucureștiul rămâne de stabilit. În momentul acesta există o propunere pentru Primăria Capitalei. Cătălin Predoiu, în cursul acestei săptămâni, își va prezenta public strategia pentru București. Sper că aceste trei săptămâni, intervalul pe care l-a avut la îndemână să decripteze tainele acestei organizații de București, au fost suficiente pentru a veni cu o strategie închegată. Cred că vom avea o formulă perfectă atât din punct de vedere al organizării, cât și din punct de vedere al candidaților. (...) Dl Bușoi, în acest moment, este propunerea organizației de București. O candidatură finală poate fi decisă exclusiv prin validarea în Biroul Politic Național. (...) Este un coleg activ. (...) Rămâne de văzut în ce măsură va rămâne propunerea finală a PNL", a spus Gorghiu la Digi 24.

Citește și:  Liberalii vor OUG pentru alegerea primarilor în două tururi de scrutin

Ea a subliniat că îl susține pe Bușoi la Primăria Capitalei.

"Nu am nicio reținere în a-l susține pe Cristi Bușoi la Primăria Capitalei, dar este o decizie pe care BPN o va lua. Rămâne de văzut dacă Organizația de București va merge cu aceeași candidatură sau va veni cu o altă propunere", a adăugat liderul PNL, conform Agerpres.

Biroul Politic Național al PNL a validat luni 14 dintre propunerile de candidați ai formațiunii la funcția de primar de municipiu reședință de județ și trei nominalizări la președinția unor consilii județene, a anunțat copreședintele liberalilor Vasile Blaga, într-o conferință de presă la finalul reuniunii.

Cei 14 candidați validați sunt: Mircea Hava — Alba Iulia, Gheorghe Falcă — Arad, Dragoș Luchian — Bacău, Cătălin Boboc — Brăila, Emil Boc — Cluj Napoca, Pavel Badea — Craiova, Petru Mărginean — Deva, Nicușor Ciumacenco — Galați, Daniel Cârjan — Drobeta Turnu Severin, Marius Bodea — Iași, Andrei Voloșevici — Ploiești, Ioan Popa — Reșița, Marius Bălașa — Slatina, Nicolae Robu — Timișoara.

Pentru președinția unor consilii județene au fost validate următoarele candidaturi: Ionel Palăr — Bacău, Alin Tișe — Cluj, Eugen Pârvulescu — Teleorman.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 ian, 20:12
Stick
Sanse APROAPE NULE....
cu d-l Busoi si NULE cu d-l Predoiu....

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ