Patru eurodeputaţi români, nominalizaţi la MEP Awards 2016. Cine sunt cei patru

| 12 ian, 11:43

Patru eurodeputaţi români au fost nominalizaţi pe lista scurtă pentru câştigarea titlului de europarlamentar al anului, în cadrul competiţiei MEP Awards 2016, conform site-ului dedicat acestor premii, potrivit Agerpres.

Laurenţiu Rebega, din partea Grupului Europa Naţiunilor şi a Libertăţii (ENL), a fost nominalizat la categoria Agricultură. Monica Macovei, din partea Grupului Conservatorilor şi Reformiştilor Europeni, a fost inclusă pe lista scurtă la categoria Afaceri Externe. 

Cristian Buşoi (grupul Partidului Popular European - PPE) a fost nominalizat la categoria Sănătate, în timp ce Claudia Ţapardel, din partea grupului Alianţei Progresiste a Socialiştilor şi Democraţilor (S&D), a fost inclusă pe lista scurtă la secţiunea Turism. 

MEP Awards sunt acordate anual de publicaţia The Parliament Magazine membrilor Parlamentului European care s-au remarcat prin activitatea lor într-un anumit domeniu. La ediţia din 2016 există 19 categorii. Gala de premiere va avea loc la 16 martie. 

În 2015, Victor Negrescu (PSD) şi Adina Vălean (PNL) s-au numărat printre câştigătorii premiilor pentru cei mai activi europarlamentari din 2014. Victor Negrescu a fost desemnat europarlamentarul anului la secţiunea Agenda Digitală, iar Adina Vălean - la secţiunea Energie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ