TAROM anunţă o pierdere de 49 milioane lei pentru primul trimestru din 2013, în scădere cu 24%

| 22 apr, 2013

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM a înregistrat în primul trimestru al anului 2013 o pierdere de 49 de milioane lei, ceea ce înseamnă o îmbunătăţire a rezultatului de 29 de milioane de lei faţă de bugetul aprobat şi o îmbunătăţire de 15 milioane de lei faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

În primul trimestru din 2012, compania a înregistrat o pierdere de 64 milioane de lei, informează Agerpres.

"Combinarea unor multiple măsuri, ce au mers atât în direcţia creşterii veniturilor, cât şi a reducerii costurilor, au compensat dificultăţile economice şi au generat un rezultat foarte bun. Vom continua să gestionăm cu atenţie situaţia companiei şi vom continua implementarea planului de management, demarată la începutul celui de-al doilea trimestru al acestui an, pentru îmbunătăţirea constantă şi sustenabilă a rezultatului financiar", a declarat Christian Heinzmann, director general executiv al companiei TAROM.
Acesta a mai spus că rezultatele arată foarte bine în opinia managementului şi demonstrează o gestionare mai eficientă a veniturilor şi costurilor.
TAROM precizează că rezultatele financiare sunt neauditate.
Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înfiinţată în 1954 şi a crescut în acelaşi timp cu aviaţia românească.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ