Fenechiu, la dezbaterea moţiunii PDL: Pentru prima oară înregistrăm rezultate notabile la Tarom, CFR

| 07 mai, 2013

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat, marţi, în Camera Deputaţilor, la dezbaterea moţiunii simple a PDL privind managementul companiilor de stat, că este pentru prima oară în ultimii doi ani când se înregistrează "performanţe economice notabile" la Tarom, CFR Călători, CFR SA.

Fenechiu a vorbit despre pierderi înregistrate în 2011 la companiile feroviare în timpul guvernării PDL.

"Reamintesc situaţia financiară a celor trei companii feroviare conduse de dumneavoastră. CFR Marfă a fost preluată şi în 2011 a înregistrat pierderi de 93 400 de mii de lei, CFR Călători în 2011 a înregistrat pierderi de 830 de milioane de lei, CFR SA în 2011 a înregistrat pierderi de 708 milioane de lei. Ăsta este rezultatul managementului performant super profesionist pe care l-aţi păstorit", le-a spus Fenechiu iniţiatorilor moţiunii.

El a spus că este mândru de ce s-a întâmplat în ultimele patru luni de cînd este ministru al Transporturilor.

"Este pentru prima oară în ultimii doi ani când cei de la CFR Marfă reuşesc să câştige licitaţii publice în defavoarea unor companii private. Este pentru prima oară când înregistrăm rezultate economice notabile la Tarom, la CFR Călători, la CFR SA şi chiar dacă nu se poate peste noapte să se schimbe situaţia financiară la 180 de grade, se văd cu siguranţă de departe schimbări în abordarea managerială. Eu sunt mândru de ceea ce s-a întâmplat în ultimele 4 luni de când conduc Ministerul Transporturilor în ceea ce priveşte ordonanţa 109", a mai spus Fenechiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ