Bilete de tren "low cost" de 1 Mai

| 19 apr, 2013

De 1 Mai, biletele de tren spre mare vor costa nici mai mult nici mai puţin de 10 lei. Şi acesta nu este unicul avantaj al călătoriei cu trenul. Ministrul Transporturilor ne asigură că drumul spre mare îl vom parcurge în doar 2 ore.

Relu Fenechiu, Ministrul Transporturilor promite că de 1 Mai putem să circulăm până la mare cu bilete low cost care vor ajunge până la 10 lei de persoană. În acest fel, ministrul vrea să atragă din ce în ce mai mulţi bucureşteni să meargă cu trenul la mare.

Un alt beneficiu al călătoriei cu trenul va fi reprezentat de scăderea semnificativă a duratei drumului spre mare. Dacă în prezent până la mare faci cel puţin 4 ore, Ministrul Transporturilor ne asigură că de 1 Mai vom face doar 2 ore. Aceasta îmbunăţăţire se datorează incheierii lucrărilor de reabilitare la magistrala Bucureşti - Constanţa, anunţă ministrul.

În acest an, numărul turiştilor care vor petrece minivacanţa de 1 Mai pe litoralul românesc va fi de aproximativ 40.000.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ