Cât costă să călătoreşti cu cele mai spectaculase trenuri din LUME

| 09 mai, 2014

A călători cu trenul, mai ales pentru a parcurge distanţe lungi, este în sine o experienţă. „O călătorie grozavă cu trenul este îmbinarea între scenariul de afară cu experienţa din interior, unde  întâlneşti oameni şi interacţionezi cu ei. Acestea sunt lucruri care fac o călătorie memorabilă",spune Mark Smith, un călător britanic.

Business Insider propune câteva călătorii în lume cu trenuri spectaculoase, care oferă într-adevăr o experienţă memorabilă.

The Glaciar Express plimbă călătorii prin Alpi, la o altitudine de peste 2.000 de metri. Trenul porneşte de la St. Moritz până la Zermatt, cel mai faimos resort pentru schi din Elveţia. Trenul traversează 291 de poduri şi 91 de tuneluri.

Trans-siberianul este cea mai lungă autostradă din lume, ia călătorii din Moscova şi îi duce în Beijing sau Vladivostok. Călătoria durează o săptămână, fără oprire, iar costurile se situează între 600 si 1.000 de dolari.

Pentru că este cel mai luxos tren din lume, o călătorie cu The Pride of Africa (Mândria Africii) costă între 5.000 şi 10.000 de dolari pentru o personă. Trenul porneşte de la Cape Town, Africa de Sud, până la Dar Es Salaam, Tanzania. În Tanzania, trenul se opreşte la Cascada Victoria.

Venice Simplon-Orient Express este un tren privat de lux, care călătoreşte între Londra, Veneţia, şi Istanbul, precum şi între alte destinaţii. O călătorie cu acest tren porneşte de la 2.500 de dolari şi ajunge la 9.000 de dolari.

Eastern& Oriental Express este un tren de lux care plimbă călătorii prin Asia de Sud-Est. O astfel de călătorie costă între 2.000 şi 9.000 de dolari.

Mai multe, pe capital.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ