TAROM menţine norma de bagaj gratuit pe toate zborurile sale

| 23 apr, 2013

Compania TAROM menţine facilitatea de transport gratuit a bagajelor pentru clasa Economy, la greutatea de cel mult 23 de kilograme, pentru un bahaj, inclus în preţul biletului de avion.

Pasagerii clasei Business pot transporta gratuit trei piese de bagaj, fiecare cu greutatea de cel mult 23 kg în preţul biletului de avion, iar membrii Frequent Flyer SkyTeam Elite- Elite Plus pot transporta gratuit două piese de bagaj a câte maximum 23 kg la clasa Economy şi patru bagaje a câte maximum 23 kg la clasa Business, au anunţat, marţi, reprezentanţi ai operatorului aerian.

La bagajul transportat în cală se adaugă un bagaj de mână cu greutatea de cel mult 10 kg care poate fi transportat în cabină.
Christian Heinzmann, director general executiv al companiei TAROM, a spus că: "Serviciile companiei TAROM sumt complementare nevoilor pasagerilor noştri şi de aceea mizăm atât pe sigranţă, cât şi pe confort. Luând în considerare schimbările rapide care au loc în piaţa traficului aerian internaţional, TAROM şi-a menţinut strategia comercială în funcţie de nevoile pasagerilor în particular şi de cererea de pe piaţă, în general. Actuala politică a companieiei TAROM de transport al bagajelor se aplică de aproximativ doi ani şi va fi menţinută indiferent de schimbările celorlalţi transportatori aerieni din piaţă".

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ