TAROM: de sâmbătă se reiau zborurile de la Iași la Londra, Torino și Bologna

| 26 apr, 2013

Prețul unui bilet dus-întors, cu taxe incluse, pornește de la 112 euro, dacă este achiziționat online.

TAROM reia, de sâmbătă, 27 aprilie, zborurile directe de la Iaşi spre Londra, Torino şi Bologna, a anunţat compania printr-un comunicat remis Agerpres.

O călătorie Iaşi - Londra - Iaşi porneşte de la 164 euro cu toate taxele incluse (dus-întors), la achiziţionarea biletului online. Orarul de zbor este marţi şi sâmbată, 19.50 decolare de la Iaşi - 21.10 aterizare la Londra (Heathrow) şi miercuri şi duminică, cu decolare de la Londra la 08.20 (Heathrow) şi aterizare la Iaşi, la 13.35.

Preţul unui zbor Iaşi - Torino - Iaşi începe de la 112 euro cu toate taxele incluse (dus-întors), la cumpărare online. Orarul de zbor este marţi, joi şi sâmbătă, cu decolare la 12.55 de la Iaşi şi aterizare la 14.40 la Torino şi cu decolare la 15.25 de la Torino şi aterizare la 19.05 la Iaşi.

Pe ruta Iaşi - Bologna - Iaşi, preţurile încep de la 114 euro cu toate taxele incluse (dus-întors), la achiziţionarea de pe www.tarom.ro. Zborurile au loc marţi, joi şi sâmbătă (06.50 Iaşi - 08.10 Bologna) - (08.55 Bologna - 12.10 Iaşi).

Pasagerii de la clasa Economic pot transporta un bagaj de cală în limita a 23 de kg, iar pasagerii clasei business au incluse în preţul biletului maximum trei bagaje de câte 23 de kg. În plus, toţi pasagerii pot transporta gratuit şi un bagaj de mână de maximum 10 kg.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ