TAROM are un nou Consiliu de Administraţie

| 07 mai, 2014

Noul Consiliu de Administraţie al TAROM este format din şapte membri, doi rămaşi din vechea componenţă şi cinci nou aleşi.

Noul Consiliu de Administraţie al Companiei Naţionale de Transporturi Aeriene Române - TAROM este format din şapte membri, doi rămaşi din vechea componenţă, respectiv Răzvan Filipescu şi Dante Stein, iar alţi cinci noi membri au fost numiţi în Adunarea Generală a Acţionarilor de marţi, anunţă Agerpres.

Acţionarii TAROM SA au decis schimbarea a patru din cei şase membri rămaşi în Consiliu de Administraţie, iar unul dintre membri, Bogdan Speteanu, a renunţat, în martie, la această calitate.

Astfel, Consiliului de Administraţie de la TAROM este format din Iulian Matache - secretar de stat Ministerul Transporturilor, Dante Stein - fost consilier al premierului Victor Ponta, Răzvan Filipescu - preşedinte Autoritatea Naţională pentru Turism, Radu Mihai Fleanţă - lider Sindicatul piloţilor din TAROM, Gabriel Dumitraşcu - directorul Direcţiei de Privatizare din Departamentul pentru Energie, Toma-Dorin Cîmpeanu - fost secretar de stat în Ministerul pentru Societatea Informaţională şi Dan Valeriu Andrei - fost director Autoritatea Aeronautică Civilă Română.

Membrii CA înlocuiţi sunt Manuel Donescu, Florin Luca, Constantin Sebeşanu şi Ovidiu-Petrişor Artopolescu.

Fostul Consiliu de Administraţie a fost instalat în noiembrie 2013, când ministru al Transporturilor era Ramona Mănescu.

Compania TAROM a fost înfiinţată în 1954, iar din iunie 2010 este membră a Alianţei SkyTeam. Din 1993 a devenit membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA), iar din 2000 este membră a Asociaţiei Companiilor Aeriene Europene (AEA).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ