Acţionarii TAROM au revocat din funcţie trei dintre membrii CA al companiei

| 07 mai, 2014

Adunarea Generală a Acţionarilor TAROM a revocat din funcţie, miercuri, trei dintre membrii Consiliului de Administraţie al companiei, au declarat, pentru AGERPRES, surse din Ministerul Transporturilor

Cei trei membri care au fost înlocuiţi în Consiliul de Administraţie al companiei sunt Manuel Donescu (vicepreşedintele CA) - fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor, Florin Luca - strategic în domeniul bancar şi Bogdan Speteanu, CEO BCR Leasing.

În CA au rămas Dante Stein (preşedintele CA) - fost consilier al prim-ministrului şi Răzvan Filipescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Turism /ANT/.

Compania TAROM a fost înfiinţată în 1954, iar din iunie 2010 este membră a Alianţei SkyTeam. Din 1993 a devenit membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA), iar din 2000 este membră a Asociaţiei Companiilor Aeriene Europene (AEA), informează Agerpres.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ