Tarom va relua cursele directe Bucureşti-Beijing

| 27 noi, 2013

Tarom va reîncepe operarea curselor Bucureşti-Beijing, cu o frecvenţă de două ori pe săptămână. Cel mai probabil, primul zbor va avea loc pe 29 martie, anul viitor.

Compania Aeriană Naţională va opera spre Asia cu cele două avioane de tip Airbus A 310, aparate cu care a zburat spre New York şi Beijing până în 2003.  Propunerea managerului belgian de a relua aceste curse a fost făcută şi fostului consiliu de administraţie, însă membrii de atunci ai bordului s-au opus pe motiv că cele două Airbusuri sunt mult prea costisitoare.

Dacă această cursă va fi profitabilă, numărul zborurilor va fi suplimentat. "Am discutat cu conducerea TAROM şi cursa Bucureşti-Beijing va fi reluată, pentru început cu o frecvenţă de două zboruri pe săptămână", a spus Ramona Mănescu în şedinţa de Guvern.

Premierul Victor Ponta a arătat, miercuri, la începutul şedinţei de guvern, că, în pofida probleme logistice, compania aeriană Tarom trebuie sprijinită pentru reluarea zborurilor directe pe ruta Bucureşti-Beijing, considerând că acesta va fi un semn bine primit.

O astfel de cursă a existat în România pentru scurt timp, însă ea a fost desfiinţată în 2003 de către compania aeriană Tarom din raţiuni financiare. Chinezii au decis să mute cursa în Ungaria.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ