Ministrul Transporturilor: Categoric nu vindem TAROM-ul

| 27 noi, 2013

Ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, a dat asigurări, marţi seară, că nu va vinde TAROM şi a confirmat că vor fi achiziţionate avioane noi, astfel încât, pe termen mediu şi lung, compania aeriană să redevină un brand şi să îşi recapete poziţia.

'Nu vindem TAROM. Categoric nu vindem TAROM-ul. Vedeţi că eu nu prea dau. Eu în general nu prea dau nimic de la minister. Am fost criticată. (..) Cât sunt eu la Ministerul Transporturilor, nu vând TAROM-ul', a spus Ramona Mănescu, la Realitatea TV.

În ceea ce priveşte achiziţia noilor avioane, ministrul a precizat că în prezent se analizează ofertele pentru a vedea care este cea potrivită pentru modelul de business pe care TAROM îl va alege.

'Este adevărat că vom cumpăra avioane noi. Am discutat cu absolut toate companiile şi, în prezent, suntem într-un proces de analiză, de studiu, prin care vom vedea ce ofertă este cea mai potrivită companiei TAROM, pentru modelul de business pe care TAROM îl va alege, astfel ca, pe termen mediu şi lung, TAROM să redevină un brand aşa cum a fost, să îşi recapete poziţia'', a precizat şeful de la Transporturi. 

În ceea ce-l priveşte pe managerul privat de la compania TAROM, Christian Heinzmann, ministrul a reiterat faptul că acesta îşi va finaliza mandatul de patru ani, întrucât actul adiţional care îl limita la un an era ilegal şi a stârnit multe reacţii.

'Eu încerc să stabilesc acum ce măsură managementul privat existent este o soluţie bună sau este cea mai bună soluţie pentru companiile pe care le avem în subordine. În măsura în care aceşti manageri vor dovedi că pot veni cu nişte soluţii bune pentru companii, pot rentabiliza companiile, pot aduce profit în companii şi că într-adevăr sunt dedicaţi acestor companii sigur că vor rămâne. Domnul Heinzmann va rămâne la TAROM, îşi va finaliza mandatul de patru ani, iar actul adiţional care a fost încheiat prin care i se scurta mandatul la un an era ilegal. Anulând acel act adiţional, s-a revenit la contractul iniţial de patru ani. Au fost multe reacţii', a adăugat Ramona Mănescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ