Tatăl AUREI ION face acuzaţii grave: "S-a încercat schimbarea diagnosticului care a provocat moartea"

| 20 ian, 09:15

Familia Aurei Ion, studenta la Medicină decenată în accidentul aviatic din Munţii Apuseni, luptă cu toate armele pentru ca adevărul despre moartea fetei să iasă la iveală. Tatăl acesteia, Valentin Ion, face acuzaţii grave şi susţine că s-a încercat schimbarea diagnosticului care a provocat moartea Aurei.

Familia Aurei Ion luptă pentru aflarea adevărului în cazul morţii acesteia. Tatăl studentei moarte în accidentul din Munţii Apuseni, Valentin Ion, a dezvăluit că au plătit un expert care a stabilit faptul că fiica sa a decedat din cauza frigului. Bărbatul susţine totodată că s-a încercat schimbarea diagnosticului care ar fi provocat moartea fetei sale.

"Familia noastră a plătit un expert legist acum două luni, care a stabilit, împreună cu o comisie de medici din toată ţara, că Aura a murit de hipotermie. S-a încercat schimbarea diagnosticului, voiau să spună că decesul a fost provocat de lovituri cauzatoare de moarte. Acum, verdictul oficial este că fata mea a murit îngheţată. Am înţeles, din expertiza asta care o să se dea de la CIAS, că pilotul şi vremea sunt responsabili de accident. Cu moartea Aurei o să fie mai complicat, că ea a murit de frig, dar noi suntem convinşi că vor găsi câţiva acari Păun, pe care să îi bage la înaintare. Nu vă daţi seama că acolo există un sistem de relaţii unde toţi sunt rude? Cum se pot dărâma unii pe alţii? E o încrengătură acolo, peste tot. Şi mă refer la ROMATSA, la STS, la ISU, pentru că, în general, sunt puşi pe criterii politice", a declarat tatăl Aurei Ion pentru ziarulring.ro.

Citeşte şi: Accident Apuseni: Primul Raport arată că avionul nu avea probleme la motoare


Adrian Iovan a decedat în 20 ianuarie 2014, după ce avionul pe care-l pilota s-a prăbuşit în Munţii Apuseni. În acelaşi accident şi-a pierdut viaţa şi studenta la medicină Aura Ion. La bordul avionului pilotat de Iovan se afla o echipă de medici care transporta un ficat pentru efectuarea unui transplant unei bătrâne.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ