Telekom aduce în premieră noul iPhone 6

| 13 oct, 2014

Telekom Romania Mobile Communications (fostul Cosmote) a anuntat luni ca va pune in vanzare noile smartphone-uri iPhone 6 si iPhone 6 Plus ale Apple incepand cu data de 31 octombrie 2014 si ca cele doua terminale vor fi disponibile la precomanda incepand din data de 24 octombrie 2014.

Foarte multe dintre magazinele online care au pus in vanzare luna trecuta primele iPhone 6 au epuizat rapid stocurile, chiar daca pretul celui mai ieftin model era de 5.000 de lei, scrie hotnews.ro.

Apple a prezent in 9 septembrie smartphone-urile iPhone 6 si iPhone 6 Plus care au ecrane de 4,7, respectiv 5,5 inci, dar sunt si cele mai subtiri telefoane Apple de pana acum.

Apple a inceput in 19 septembrie vanzarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus in 10 tari, iar in Romania cele doua terminale puteau fi comandate in magazinele online luna trecuta, preturile pornind de la circa 3.500 lei pentru iPhone 6 cu ecran de 4,7 inci si 16 GB stocare. Modelul "gigant" de 5,5 inci costa si peste 5.000 de lei in versiunea de 128 GB.

Citeşte şi:  iPhone 6 a ajuns în magazinele din România. Cât costă mult așteptatul telefon

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ