Lansare spectaculoasă pe 1 decembrie: Samsung anunţă un gadget cum nu s-au mai văzut FOTO/VIDEO

| 08 oct, 2014

Cei de la Samsung vor să recâştige terenul pierdut în faţa rivalilor de la Apple şi a chinezilor, scoţând pe piaţă un produs cum nu s-a mai văzut până acum în tehnologia de ultimă oră.

Sud-coreenii vor să lanseze o cască pentru realitate virtuală, pe care o vor numi Samsung Gear VR. Ziua lansării noului gadget urmează să fie 1decembrie, după cum se menţionează într-un document al companiei apărut pe internet.


VR


În acest document este prevăzut şi preţul noului produs inovator al celor de la Samsung , care nu va depăşi 150 de euro. Zvonurile apărute anterior prevedeau că această cască pentru realitate virtuală nu va depăşi preţul de 200 de dolari. Un preţ foarte bun, dacă e să luăm în calcul performanţele care se presupune că le va avea acest gadget.

Mai mult chiar, pentru a dovedi autenticitatea actului apărut pe net, este specificat faptul că aceasta ar fi destinat angajaţilor Samsung, care ar trebui să facă cunoştinţă cu toate informaţiile despre noul produs al sud-coreenilor.

Tag-uri: Apple, gadget, Samsung
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ