Tensiuni în USL. Protocolul alianţei a fost aruncat în aer în opt judeţe

| 05 ian, 2014

Uniunea Social Liberală nu mai funcţionează. Protocolul alianţei a fost aruncat în aer în nu mai puţin de 8 judeţe, iar în acestea PSD şi PNL şi-au format deja alte majorităţi, în afara USL, informează România TV. Liberalii au preferat alianţele cu PDL, in timp ce PSD s-a orientat spre PPDD.

Uniunea Social Liberală începe să se destrame la nivel naţional. PNL a format majorităţi locale cu PDL în: Botoşani, Dâmboviţa, Vâlcea, Braşov, Alba, Caraş-Severin. În aceste judeţe, liberalii şi-au atras consilierii PDL. De asemenea, PSD s-a alăturat cu PPDD în Ilfov, Neamţ (unde s-a aliat şi cu PPDD şi cu PDL), scrie RomâniaTV.net.

În plus, mai sunt informaţii, obţinute de România TV, unde reprezentanţii PPDD de abia aşteaptă să sară în barca PSD. Este vorba despre judeţele Cluj, Bistriţa şi Brăila.

Practic, protocolul s-a rupt în aceste judeţe, PSD şi PNL şi-au format majorităţi cu alte partide, chiar dacă pactul dintre cele două partide mai există pe hârtie.

Tag-uri: pdl, PNL, psd, usl
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ