Teodor Meleşcanu: Regret că ideea IPP privind dezbaterea între candidaţi nu s-a putut implementa

| 29 oct, 2014

TEODOR MELESCANU CANDIDAT. Candidatul independent Teodor Meleşcanu regretă faptul că nu s-a putut organiza o dezbatere între candidaţii la Preşedinţie, sub patronajul Institutului pentru Politici Publice (IPP).

TEODOR MELESCANU CANDIDAT. 'Apreciez iniţiativa IPP şi remarc faptul că singura iniţiativă reală şi transparentă în acest sens vine din zona societăţii civile, din partea unei organizaţii neguvernamentale de prestigiu din România. Din păcate, din ultimul comunicat de presă al acestei instituţii rezultă că această întâlnire nu va mai avea loc, fapt care confirmă că am participat la o campanie electorală în cadrul căreia candidaţii au fost permanent şi cu consecvenţă puşi în imposibilitatea de a-şi prezenta programele şi de a le supune dezbaterii publice înainte ca voturile să ajungă în urne.(...) Regret că această idee excelentă a Institutului pentru Politici Publice nu s-a putut implementa şi încurajez toate organizaţiile responsabile din România să urmeze exemplul IPP pentru responsabilizarea concomitentă a candidaţilor şi a celorlalţi factori implicaţi în campaniile electorale', afirmă Meleşcanu, într-un comunicat de presă remis miercuri AGERPRES.

El mai consideră că temele 'care au parazitat această campanie electorală' au deturnat atenţia publicului, românii urmând să facă alegerea noului preşedinte ţinând cont 'doar de elemente şi factori emoţionali nerelevanţi, trecând în plan secund viziunea fiecărui candidat asupra problematicilor specifice celei mai înalte funcţii în stat'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ