Teodor Meleşcanu s-a înscris în ALDE

| 06 ian, 17:34

Teodor Meleşcanu s-a înscris miercuri în Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE), motivându-şi alegerea prin faptul că ALDE este "singurul" partid liberal din România.

"Am ales să mă alătur Alianţei Liberalilor şi Democraţilor deoarece consider că este singurul partid liberal din România în acest moment, mai ales că ALDE este un partid liberal recunoscut la nivel european. Mă simt legat sufleteşte de ALDE, mai ales prin prisma prieteniei vechi pe care o am cu Guy Verhofstadt şi Graham Watson", a precizat Meleşcanu, citat de ALDE într-un comunicat de presă. 

Potrivit lui Meleşcanu, activitatea sa din cadrul administraţiei guvernamentale este doar "o paranteză", pe care a venit momentul să o încheie. "Apreciez faptul că ALDE este singura formaţiune politică care s-a plasat în opoziţie faţă de actuala guvernare", a susţinut el. 

Teodor Meleşcanu a deţinut de două ori funcţia de ministru de Externe - în guvernele Văcăroiu şi Ponta, pe cea de ministru al Apărării Naţionale - în Guvernul Tăriceanu şi a fost senator de Prahova. Meleşcanu a deţinut şi funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe şi, ulterior, pe cea de consilier de stat pe probleme de securitate din cadrul Cancelariei prim-ministrului Victor Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ