Senatorul Dian Popescu a demisionat din PNL și se va înscrie în ALDE. PNL pune că l-a dat afară pe Popescu

| 21 dec, 12:01

Senatorul Dian Popescu și-a dat demisia din PNL Gorj și se va înscrie în ALDE, afirmând că acesta este singurul partid care "respectă valorile liberale și care ține foarte mult la democrație".

Dian Popescu afirmă că a demisionat din cauza ”derapajelor” PNL de la principiile liberalimului.

"Mi-am dat demisia din PNL și mă voi înscrie cu declarație în plenul Senatului astăzi (luni - n.r.) în ALDE. Am fost o voce critică la derapajele PNL de la democrație, de la valorile liberalismului, am fost o voce critică la numirea celor doi copreședinți ai PNL la Gorj după ce eu m-am autosuspendat, respectând deciziile partidului, dar partidul se pare că are o altă direcție, nu o direcție a unor valori. De aceea consider că ALDE este singurul partid care a rămas pe dreapta eșicherului politic, care respectă valorile liberale și care ține foarte mult la democrație", a precizat Dian Popescu, citat de Agerpres.

Pe de altă parte, PNL a anunțat că senatorul Dian Popescu a demisionat din partid după ce a fost exclus de filiala Gorj.

Liberalii arată într-un comunicat remis luni că Biroul Politic Județean al PNL Gorj a propus excluderea din partid a senatorului Dian Popescu.

"Demisia din PNL a senatorului Dian Popescu a survenit după ce a fost exclus din partid de filiala Gorj", arată sursa citată.

PNL precizează că senatorul Dian Popescu nu corespunde criteriilor de integritate ale PNL, iar demisia sa din partid trebuie corelată și cu acest aspect.

"Senatorul Dian Popescu a fost condamnat pentru fapte de corupție, acesta fiind și motivul pentru care a pierdut conducerea filialei Gorj", mai arată liberalii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ