Ședință solemnă a Parlamentului, luni, pentru marcarea a 26 de ani de la Revoluția din 1989

| 16 dec, 15:56

Parlamentul se va reuni luni, într-o ședință solemnă, pentru a marca împlinirea a 26 de ani de la Revoluția din 1989, a anunțat miercuri vicepreședintele Senatului Ioan Chelaru.

"S-a stabilit programul pentru luni și marți. Luni, la ora 13,00, va fi Birou permanent al Senatului, la 14,00 vor fi Birouri permanente reunite, în vederea convocării unui plen comun al Parlamentului pentru ora 16,00. Ședința solemnă va marca împlinirea a 26 de ani de la Revoluția din 1989. La ora 17,00, luni, programul va continua în fiecare Cameră, cu programul legislativ până la epuizarea tuturor proiectelor, în ideea să nu se intre în anul următor cu proiecte restante sau cu proiecte pentru care există pericolul să fie adoptate tacit", a afirmat Chelaru, miercuri, după ședința Biroului permanent al Senatului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ