Parlament: Comisiile de buget-finanțe dezbat bugetul anului 2016

| 12 dec, 10:20

Comisiile reunite de buget-finanțe ale Parlamentului au reluat sâmbătă dezbaterile asupra proiectului de lege privind bugetul pe 2016, urmând să voteze partea de text fără cifre și să discute bugetele ordonatorilor principali de credite.

Parlamentarii din cele două comisii au început vineri după-amiază discuțiile pe buget. Ei au amânat votul asupra proiectului de lege privind bugetul pe 2016, partea de text fără cifre, având în vedere o serie de amendamente care urmează să fie rediscutate în cadrul dezbaterilor bugetelor pe ordonatorii principali de credite.

Amendamentele rămase în discuție se referă la formula de echilibrare a bugetelor UAT-urilor, regăsită la art. 4, la eliminarea art. 29 din lege, articol privind procedura de finanțare a cercetării în agricultură, și la realizarea unei anexe separate pentru un buget propriu al Academiei Oamenilor de Știință.

În total, la bugetul de stat pentru anul viitor au fost depuse 173 de amendamente.

Discuțiile au început cu bugetul Administrației Prezidențiale pe anul 2016.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ