Terenul Elenei Udrea cumpărat cu MILIOANE DE EURO, scos la licitaţie de bancă

| 29 ian, 15:30

Terenul de pe malul lacului Griviţa, pe care Elena Udrea l-a cumpărat în 2007 cu un credit ipotecar de la BRD în valoare de 3,29 de milioane de euro, este scos la licitaţie din data de 11 februarie.

Potrivit anunţului BRD, terenul a fost scos la licitaţie pentru că creditul devenise neperformant. Fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului nu a reuşit până în anul 2010 să plătească împrumutul, care fusese contractat pentru o perioadă de un an. Tot atunci, Elena Udrea a declarat că nu poate dormi din cauza ratei la bancă.

Citeşte şi: ELENA UDREA, ridicată de pe stradă şi dusă cu mandat la DNA. De ce este acuzată

În toamna lui 2010, Elena Udrea a reuşit să scape însă de credit şi de teren, care au intrat în posesia unui barbat de 35 de ani pe nume Alexandru Faur.

Prin anunţul dat de BRD, Alexandru Faur, fost partener de afaceri cu Gheorghe Stelian, cel care apare în scandalul retrocedărilor ANRP, urmează a fi executat silit de BRD după ce nu a reuşit să ramburseze creditul preluat de la Elena Udrea.

Citeşte şi: Avocat, mesaj pentru Elena Udrea: Să te ajute Dumnezeu, dacă mai poate

Licitaţia pentru terenul cumparat de Elena Udrea începe de la preţul de 7.097.350 de lei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ