Reacția EXPLOZIVĂ a unui analist politic după mesajul lui Victor Ciutacu și subscrierea lui Ponta pe tema UDREA

| 29 ian, 19:18

Jurnalistul Ion Cristoiu a reacţionat la mesajul tranşant lansat de Victor Ciutacu la adresa acelor jurnalişti care au beneficiat de banii Elenei Udrea, iar acum par să fi uitat de acest aspect.

 

În cadrul unui editorial inititulat ”Cum au supt-o de parale pe Elena Udrea cei care o înjură acum în numele noului lor Stăpîn: bandiții din presa de bani negri”, Cristoiu punctează că cele spuse de Victor Ciutacu le poate confirma cu ”toată tasta de calculator.”

”Un text mai colorat al lui Victor Ciutacu, asumat de Victor Ponta, a stîrnit indignări la ordin pe site-urile sub acoperire ale SRI și palpitații în sînul sterp al ofițereselor sub acoperire.

Ce zicea Victor Ciutacu despre Elena Udrea?

Un adevăr pe care-l confirm cu toată tasta de calculator:

Puțini politicieni români au mai fost supți de bani de șmecherii din presa noastră, ținută în viață cu bani negri, aduși cu sacoșa ca Elena Udrea.

La temelia carierei spectaculoase a Elenei Udrea se află un interviu pe care i l-am luat într-un moment greu al vieții sale, cînd plecată de la Cotroceni în urma unei campanii contra cost duse de Evenimentul zilei sub conducerea omului de afaceri Cornel Nistorescu, unul dintre multimiliardarii presei noastre de șantaj.

De atunci relația mea cu Elena Udrea a fost una strict profesională. N-am profitat de nici una dintre funcțiile, puterile și averile ei.

Citeşte şi: Victor Ciutacu, reacţie AGRESIVĂ după ce Udrea a fost adusă cu mandat la DNA

Cînd s-a decis să candideze la Președinție, din cîte-și mai amintesc cititorii care nu se îmbată zilnic cu țuica proastă a Antenei 3, am avut mari obiecții. Despre felul în care l-a scos din joc pe Cristian Diaconescu am scris și am vorbit de mi-a venit rău.

Știam că una dintre cauzele acestei decizii catastrofale pentru ea și pentru Traian Băsescu sta în nevoia bandiților din presa de bani negri de a o papa de parale. Pentru ca ea să dea bani așa zișilor consultanți- în realitate niște șmecherași păpători de parale de la naivi- era nevoie de înscrierea în cursa pentru președinție.

Bandiții îi ziceau în secret și chiar în direct la televiziunile lor că e a mai tare din lume, că sigur va ajunge președintă.

Citeşte şi: INCREDIBIL. VICTOR PONTA este de acord cu VICTOR CIUTACU! Motivul: UDREA

Și ea, luîndu-i în serios, le mai dădea parale. Elena Udrea a pierdut la scor cursa. Cei care i-au păpat banii, sug acum la țîța din prohab a noului Stăpîn. Unii îl ridică în slăvi.

Alții i-au devenit consultanți politici. Toți aceștia o înjură pe Elena Udrea.

La ei se referea Victor Ciutacu. La ei se referea Victor Ponta cînd declara că e de acord cu Victor Ciutacu. La ei mă refer și eu, declarîndu-mă de acord cu Victor Ciutacu și cu Victor Ponta”, a scris Ion Cristoiu pe blogul personal.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ