Vicepreşedintele PMP, despre cum Udrea şi-a pregătit RETRAGEREA

| 29 ian, 15:22

După intrarea Elenei Udrea la audieri la DNA, în această dimineaţă, vicepreşedintele PMP, Ştefan Vlaston a arătat că fostul ministru nu ar mai fi, practic, în acest moment liderul partidului, anunţându-şi, într-o discuţie cu conducerea Mişcării Populare, retragerea în urmă cu o lună şi jumătate "tocmai pentru ca aceste suspiciuni să nu se răsfrângă asupra partidului".

În opinia lui Ştefan Vlaston, Elena Udrea poate fi deja considerată fostul preşedinte al PMP, cu toate că noul Congres de alegere a unei alte conduceri este programat abia săptămâna viitoare, pe 8 februarie. "Doamna Udrea a decis să se retragă de la conducerea PMP tocmai pentru ca aceste suspiciuni care planează asupra sa să nu se răsfrângă asupra partidului", a comentat vicepreşedintele PMP într-o intervenţie la DIGI 24, arătând că "foarte bine a făcut" decizând astfel.

Vlaston anticipează că "noua conducere PMP va fi mai tânără şi deasupra oricăror bănuieli".

Radu Soviani DEZVĂLUIE de unde i se trage lui Udrea

Deocamdată, singura candidatură anunţată este cea a deputatului Eugen Tomac care a anunţat miercuri că va concura la preşedinţia PMP cu moţiunea "România implicată-PMP partidul schimbării". Moţiunea lui Tomac a fost semnată, între alţii, de europarlamentarul Siegfried Mureşan, propus pentru funcţia de primvicepreşedinte al PMP.

Victor Ponta, declaraţie uluitoare în cazul Elenei Udrea

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ