ELENA UDREA a postat pe Facebook din duba procurorilor

| 29 ian, 14:10

Elena Udrea a fost dusă cu mandat la DNA, pentru a da explicaţii în dosarul Microsoft. La ora 11:08, şefa PMP se afla în maşina procurorilor, iar la numai câteva minute a ţinut să-şi înştiinţeze susţinătorii de pe Facebook despre ceea ce se întâmplă cu ea.

ELENA UDREA Facebook: "În această dimineaţă, am fost invitată în persoană (a se citi "cu mandat") de procurori la DNA pentru a oferi lămuriri. Mă surprinde oarecum decizia lor de a proceda astfel având în vedere că m-am arătat în permanenţă dispusă să colaborez cu anchetatorii şi să lămuresc lucrurile pe care le cunosc în diversele speţe care se află în analiză. Evident că aşa voi şi proceda", a scris Elena Udrea pe Facebook.

Postarea de mai sus a fost scrisă de Udrea chiar din maşina cu care a fost dusă la DNA (care nu era o dubă obişnuită, ci un SUV). Mai mult, fostul ministru a răspuns şi prin SMS unei întrebări puse de jurnaliştii de la RomâniaTV, în legătură cu scopul pentru care a fost ridicată de procurori.

Elena Udrea este audiată în aceste momente de procurorii DNA şi i s-a adus la cunoştinţă că este acuzatăîn dosarul Microsoft şi este acuzată de săvârșirea infracțiunilor de spălare de bani și fals în declarații de avere, iar procurorii susţin că Udrea ştia că banii ajunşi în conturile ei şi ale fostului soţ, Dorin Cocoş, sunt bani proveniţi din şpagă.

Citeşte şi: ULTIMA ORĂ! ELENA UDREA, ridicată de pe stradă şi dusă cu mandat la DNA. De ce este acuzată

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 ian, 20:19
Liviu Raduta
MA ANIMALA ASTA STIE MULTE .DRACIA DRACU SA VEZI CE O SA IASA .INTARITAI DRACE CA SI MIE IMI PLACE.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ