UPDATE Fiul lui Dorin Cocoş, Alin Cocoş, audiat la DNA

| 29 ian, 16:11

Fiul omului de afaceri Dorin Cocoş (anchetat în dosarul Microsoft), Alin Cocoş, a ajuns la DNA pentru a da declaraţii în faţa procurorilor în dosarul Alinei Bica disjuns din cel privind despăgubirea pentru un teren supraevaluat. Tot astăzi, a venit la audieri şi mama lui Alin Cocoş, Olguţa Chriac, care ar fi dat la rândul ei declaraţii anchetatorilor.

Alin Cocoş a venit din nou la sediul central al DNA, joi, după ce a dat declaraţii, acum două zile, în dosarul Alinei Bica.

Potrivit unor surse judiciare, fiul lui Dorin Cocoş a fost chemat la sediul DNA în calitate de martor.

În 15 decembrie 2014, Alina Bica a fost trimisă în judecată pentru că, în calitate de reprezentant al Ministerului Justiţiei la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor, împreună cu ceilalţi membri ai Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor, ar fi aprobat omului de afaceri Gheorghe Stelian, în 2011, despăgubiri pentru un teren de 13 hectare supraevaluat cu peste 62 de milioane de euro.

Alături de Bica vor judecaţi Crinuţa Dumitrean, fost preşedinte al ANRP şi şefă a comisiei, Sergiu Ionuţ Diacomatu, deputatul Cătălin Florin Teodorescu, Remus Virgil Baciu, Oana Vasilescu, Dragoş George Bogdan şi Lăcrămioara Alexandru, toţi membri ai comisiei la data faptelor, acuzaţi de abuz în serviciu, precum şi evaluatorul Emil Nuţiu şi omul de afaceri Gheorghe Stelian, acuzaţi de complicitate la abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave.

Citeşte şi: Adriean Videanu, audiat la DNA în dosarul Alinei Bica

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ