Reacția lui Vasile Blaga, după ce Elena Udrea a fost acuzată de spălare de bani

| 29 ian, 14:13

Elena Udrea este suspectată de spălare de bani şi fals în declaraţii. Joi, aceasta a fost adusă cu mandat la DNA, pentru a fi audiată. Audierea acesteia vine la doar câteva zile după ce şi-a declarat public mirarea că în Dosarul Microsoft nu sunt anchetate şi alte persoane, printre care şi Vasile Blaga, copreşedintele PNL.

Vasile Blaga a comentat joi situaţia în care se află Elena Udrea, dar şi mărturiile fostului ministru Gabriel Sandu făcute în faţa procurorilor.

"Am fost extrem de clar nu o dată şi am spus că niciodată PDL nu a fost implicat în scandalul acesta. Nici eu niciodată nu am primit vreun ban de la Sandu şi niciodată în istoria PDL nu a fost condiţionată o numire în funcţie de plăţi către partid. Orice om dacă a avut un aport la campanie, foarte simplu se poate verifica dacă a făcut-o legal. Fiecare răspunde cu pielea lui dacă a făcut sponsorizări ilegale. Nu partidul greşeşte, un om poate greşi!", a declarat Blaga.

Victor Ponta, declaraţie uluitoare în cazul Elenei Udrea

Întrebat de ce a fost nevoie ca Elena Udrea să fie adusă cu mandat la DNA, Vasile Blaga a declarat: "Nu mă întrebaţi pe mine, să întrebaţi procurorii care a executat mandatul."

Radu Soviani DEZVĂLUIE de unde i se trage lui Udrea

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 ian, 15:20
liviuioan
2009--SERVITUL MESEI--CEA DE TAINA
CAPRARUL -cel sfios--daca-si aduce aminte de nota deplata la meniul servit intr-o --INSTITUTIE PUBLICA--intr-o companie sellecta--BERCEANU--VIDEANU--FLUTUR--BLAGA ?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ