Ion Cristoiu: O arestare e mult mai bună pentru Elena Udrea

| 29 ian, 19:04

Analistul Ion Cristoiu scrie pe blogul personal că pentru Elena Udrea ar fi mai bine să fie arestată.

”Afacerea Elena Udrea- un semnal pentru Traian Băsescu să stea în banca lui!

Cum nu mă număr printre cei finanțați de Elena Udrea cu sacoșa, sunt liber să declar următoarele în legătură cu convocarea sa la DNA:

Convocarea era un moment așteptat, dacă ne gîndim la campania de presă dusă de DNA prin parșivele scurgeri din dosare. Am zis pe undeva, pe la o televiziune de știri, că o convocare, chiar o arestare, e mult mai bună pentru Elena Udrea, decît situația de nici înnecată, nici ridicată la suprafață.

Luarea ei de pe stradă face parte din spectacolul de sunet și lumini la care se dedă DNA sub conducerea nefericitei Laura Codruța Kovesi, dependentă în activitatea ei de șefă de ceea ce-i livrează SRI. Trebuia să știm noi toți, muritorii, că Elena Udrea a fost aducă la DNA. Aștept cu nespusă nerăbdare, ziua în care și Codruța Kovesi va fi ridicată de pe stradă. Acest moment se va petrece doar în clipa cînd la SRI va fi numit director o femeie și una oarecare, ci una mai urîtă decît Laura Kovesi. La întîlnirea a două complexe muierești ( să te ferească Dumnezeu de femeia fără succes la bărbați, dar deținătoare de mandate de arestare!), vor ieși scîntei mediatice.

CITESTE SI Elena Udrea, pusă sub control judiciar. Are INTERDICŢIA de a părăsi Capitala

Fiecare politician are la DNA sau la SRI un dosar. Căruia dintre ele i se va drumul, depinde de crîncena bătălie pentru putere din România. După declarațiile lui Gabriel Sandu, ne-am fi așteptat să fie chemat la DNA Vasile Blaga, șeful campaniilor electorale ale PDL, cel care administra banii dați de miniștri pentru partid. Din cîte-mi dau seama, Vasile Blaga nu va fi chemat la DNA, ci la șefia Senatului. De ce? Pentru că structurile care l-au adus la Cotroceni pe Klaus Iohannis, autoare ale diversiunii din 16 noiembrie 2014, au interesul să-i consolideze puterea proaspăt alesului. Această Operațiune, practic o continuare a campaniei electorale, presupune ca Traian Băsescu să stea în banca lui. O ieșire a lui Traian Băsescu în spațiul public ar fi devastatoare pentru Gioconda de la Cotroceni. Structurile care au adus la președinție tabloul Natură moartă cu președinte viu îi dau semnale lui Traian Băsescu să nu cumva să iasă. Un semnal e și luarea Elenei Udrea de pe stradă. Și, din cîte se vede, Traian Băsescu a înțeles semnalul. Nu iese cu nici un interviu, nu va veni în fruntea PMP ( e pregătit pentru asta Eugen Tomac), nu va înființa nici un partid.”, scrie Cristoiu pe blogul personal.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 feb, 17:47
Gusty
......mã' ion 'ristoiu........ãsta-i "începutu' mã'....."......îtzi "luñecã" din când în gând câte-o "voroavã" printre dintzii care îi mai ai.......LEONARDO D'a VINCI o "PICTAT" tablou' final cu abjectzii din vizoru'DNA.........ADN-ul lor este judecat înainte de-a fi expushi din nou pe ecranele televizoarelor.........LEONARDO D'a VINCI trãieshte mã'..............multzi îl cautã dar degeaba..........."pelicula" merge 'nainte mã' "ristoiule"........"cioconda de la cotroceñi" trage dupã ea shi pe gãozaru'........va curge "sânge", 'ristoiule.......la propriu, nu la figurat...........este "scris".........tu vei vedea "tabloul" shi la propriu shi la figurat..........nu vei trece în dimensiunea cealaltã înainte de-al vedea........

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ