Mircea Badea, ATAC la CTP şi Cristoiu!

| 30 ian, 09:37

După ce Ion Cristoiu a reacţionat la mesajul categoric lansat de Victor Ciutacu după ce Elena Udrea a fost ridicată de DNA, Mircea Badea a analizat cu atenţie ceea ce au zis amândoi şi astfel îi acuză pe jurnalistul Cristoiu dar şi pe Cristian Tudor Popescu că s-au hrănit şi ei de la "sânul generos" al Elenei Udrea.

”Anumite organisme media, ca Evenimentul Zilei, unde a fost Ion Cristoiu, Gândul și alții, iau bani și nu îi iau din piață. Se bagă în insolvență. Se duc unii și dau bani la aceste slugi. Nu dau de pomană bani lui Cristian Tudor Popescu sau altora.

Eu m-aș uita, dacă aș fi organ de anchetă, de unde le intră ăstora banii și de unde au ăia de dau bani acești bani.”, a spus Mircea Badea la Antena 3.

Citeşte şi: Reacția EXPLOZIVĂ a unui analist politic după mesajul lui Victor Ciutacu și subscrierea lui Ponta pe tema UDREA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ