Răspunsul FABULOS al Elenei Udrea la întrebarea: Vă este frică de pușcărie?

| 30 ian, 11:22

Elena Udrea s-a prezentat vineri dimineață la Secția 2 de Poliție din București. Ea se află sub control judiciar și nu poate părăsi Bucureștiul. „Chiar nu știam ce face Alin Cocoș”, a spus Elena Udrea, care a precizat că nu comentează acțiunile justiției.

Deputatul Elena Udrea s-a prezentat, vineri, la Secţia 2 Poliţie din Capitală, unde trebuie să meargă conform programului stabilit, după ce a fost pusă sub control judiciar în dosarul Microsoft, în care este urmărită penal pentru spălare de bani şi fals în declaraţiile de avere.

Elena Udrea a ajuns la Secţia 2 Poliţie în jurul orei 10.00, aşa cum a stabilit cu poliţiştii supraveghetori, după ce procurorii au luat în cazul ei măsura controlului judiciar.

Întrebată dacă va face dezvăluiri, aşa cum a scris pe pagina ei de Facebook, Elena Udrea a spus doar că abia a început ziua. De asemenea, Elena Udrea a fost întrebată și dacă îi este frică de pușcărie. „Numai puțin”, a spus deputatul.

ELENA UDREA, despre dezvăluirile anunţate: ZIUA ABIA A ÎNCEPUT

„Aşa cum v-am promis aici, pe Facebook, voi spune adevărul despre tot ce se întâmplă - care sunt motivele reale ale vânătorii a cărei ţintă am devenit. Voi face asta într-un interviu pe care îl voi acorda astăzi. Nu vă pot spune, deocamdată, unde, (în orice caz nu la cineva care m-a menajat de-a lungul timpului) - nu de alta, dar ştiu că sunt destui cei care ar vrea să mă împiedice să spun unele lucruri. Şi ar fi păcat să nu aflaţi ce se întâmplă astăzi cu adevărat în România, ce luptă se duce în subteranele puterii şi care este miza reală", a scris Elena Udrea pe Facebook.

Deputatul Elena Udrea este urmărită penal pentru spălare de bani şi fals în declaraţiile de avere, fiind acuzată că a dobândit şi folosit bunuri despre care ştia că provin din infracţiuni.

ATAC DUR al lui CTP la adresa Elenei Udrea şi a lui Adriean Videanu. Ce a declarat jurnalistul

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 feb, 12:00
Mihail30
Cea mai noua oferta de lucru !
Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
30 ian, 18:52
El Condor
adeva / minciuna
Cine ar mai fi dispus sa o creada dupa ce a mintit non stop pentru a-si atinge scopurile (proprii sau impuse) ? Ca si in cazul celuilalt personaj malefic, care se contrazicea se la un minut la altul, adevarul este numai in ceruri, la cel pe care nu ai cum sa-l prostesti .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ