Elena Udrea, aşteptată la Poliţie

| 30 ian, 08:52

Elena Udrea este asteptata vineri la Politie. Dupa ce a fost pusa sub urmarire penala pentru spalare de bani si fals in declaratii, procurorii DNA au impus cercetarea ei sub control judiciar.

Astfel Elena Udrea trebuie sa se prezinte vineri la sectia de Politie numarul 2 pentru a stabili impreuna cu politistii detaliile privind conditiile controlului judiciar, cum ar fi frecventa cu care va trebui sa se prezinte in fata politistilor.

Elena Udrea nu are voie sa paraseasca Capitala fara sa anunte in prealabil organele de ancheta, ea nu are voie sa paraseasca tara. De asemenea Elena Udrea nu trebuie sa se intalneasca sau sa vorbeasca cu martori, inculpati sau alte parti implicate in dosarul sau. Ea trebuie sa se prezinte ori de cate ori este chemata in fata procurorilor.

Daca incalca vreuna dintre conditiile controlului judiciar, procurorii DNA pot solicita inlocuirea acestei masuri preventive cu cea a arestului la domiciliu sau a arestarii preventive.

Aceste masuri nu vor putea fi impuse insa fara acordul prealabil al Parlamentului, Elena Udrea fiind deputat.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ