Reacţia lui Predoiu după ce colegii de Guvern au fost SĂLTAŢI de DNA

| 29 ian, 21:47

Prim-vicepresedinte PNL Catalin Predoiu a comentat joi evenimentele de pe parcursul zilei de la DNA, care su dus la urmarirea penala a Elenei Udrea si la retinerea lui Adriean Videanu pentru fapte de coruptie; ambii colegi de Guvern cu Predoiu in guvernul Boc 1.

Acesta apreciaza activitatea Justitiei, dar sustine ca e un moment trist sa vezi lideri ai unei tari sa fie anchetati.

"Se vad rezultatele unor eforturi care au durat ani de zile, in ceea ce priveste scrierea, adoptarea si aplicarea unor noi legi.

Ce se vede de cativa ani de zile este o mentalitate complet schimbata a celor care infaptuiesc Justitia. Nu mai au nicio retinere sa ancheteze.

E trist totusi pentru o natiune sa isi vada liderii chemati sa dea socoteala. Toata aceata chimioterapie dusa de justitie trebuie dusa pana la capat, unde se dovedeste cancerul coruptiei.

Nu o sa reusim sa construim noua Romanie doar cu catuse", a precizat Predoiu la Realitatea TV.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 ian, 02:34
Ana
Din fericire nu sint liderii natiunii, sint liderii colegi cu tine, din maretul partid a lui Basescu PDL. Interesant ,chiar colegii tai de guvernare, pe timpul cit ai fost Ministrul Justitiei si in loc sa faci treaba, ai fost in cirdasie cu Videanu,Boc,Udrea si Basescu. Ciocul mic, voi ati fost la putere,natiunea a fost oropsita pe vremea voastra.Nu te mai vrem la guvernare, ca prim ministru nici atit.Pleaca invirtindu-te cu colegii tai cu tot
30 ian, 03:48
sara
Cu un astfel de cod Penal, condamnarea e floare la ureche.
30 ian, 04:01
sara
Ana, Predoiu nu a fost membru de partid cand a fost Ministrul Justitiei. A fost tehnocrat. Pe de alta parte citeste Constitutia si vei vedea ca ministrul justitiei atunci cand semneaza un proiect de act nosmativ raspunde DOAR de legalitate si nu si de decizia politica. Si apoi e bine ca te vindeci de sindromul Basescu pentruca, nu stiu daca stii , dar Basescu a plecat de la Cotroceni. Cand e vorba de coruptie , de furturi, de spagi de milioane, de coruptie si tradare nationala toate partidele parlamentare participa . Isi predau stafeta de la unii la altii .(cazul Microsoft, Rosia Montana, OMv, rompetrol si altii). In consecinta nu e bine sa te bucuri cand intra la parnaie unii si sa te zbuciumi si sa le plangi de mila celorlalti. Si apoi, n-avea grija ca scapa usor. Ba cu o condamnare fara executare, ba cu oscadere datorita varstei, ba cu o carte scrisa. Si unde mai pui ca averea le ramane neatinsa.
29 ian, 22:41
Liviu Raduta
SPERAM CA SI TU .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ