Bogdan Licu va asigura interimatul la conducerea Parchetului General: "Sper ca interimatul meu să fie cât mai scurt"

| 02 feb, 17:44

Bogdan Licu, prim-adjunct al procurorului general, a confirmat marți că va prelua interimatul la conducerea Parchetului General, după demisia lui Tiberiu Nițu din funcția de procuror general.

Bogdan Licu a declarat marți că a aflat de demisia lui Tiberiu Nițu după ce acesta a anunțat-o public și speră să aibă un interimat cât mai scurt la conducerea Parchetului General.

Tiberiu Nițu și-a anunțat marți demisia din funcția de procuror general al României.

"Cu toate că Raportul MCV validează rezultatele activității mele în fruntea Ministerului Public, la fel și datele din bilanț care vor fi făcute publice în cursul lunii martie, în condițiile în care numele meu și funcția pe care o reprezint sunt asociate în mod artificial cu o situație de natură să aibă consecințe asupra imaginii instituției pe care o conduc, am decis — ca un gest de responsabilitate și onoare — să îmi depun demisia din funcția de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție", precizează Nițu într-un comunicat transmis presei.

Președintele Klaus Iohannis a primit demisia procurorului general Tiberiu Nițu din funcție și a acceptat-o, a anunțat Administrația Prezidențială.

"Președintele României a primit demisia procurorului general și o acceptă", a precizat Administrația Prezidențială.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ