Toţi pensionarii îşi vor primi banii în avans, în luna decembrie

| 16 dec, 2013

Pensionarii îşi vor primi banii pentru luna decembrie în avans, până pe data de 23 decembrie, prin intermediul Poştei Române, potrivit Casei Naţionale de Pensii Publice.

In ceea ce ii priveste pe beneficiarii care nu vor fi gasiti la domiciliu, plata drepturilor este asigurata la sediul subunitatilor postale pana in penultima zi lucratoare din luna, respectiv 30 decembrie", se arata intr-un comunicat al CNPAS.

Drepturile achitate prin intermediul bancilor cu care Casa Nationala de Pensii Publice are incheiate conventii vor putea fi incasate la aceleasi date ca si in lunile anterioare, dar nu mai tarziu de 14 decembrie, informează RomâniaTv.net.

In mod normal, plata pensiilor se efectueaza intre 14 si 28 ale lunii, insa in luna decembrie aceasta perioada se suprapune cu sarbatorile de iarna, cand zilele de 25 si 26 decembrie sunt zile nelucratorare, stabilite de Codul muncii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ