Trafic aerian în condiții de iarnă pe aeroporturile din București

| 05 ian, 10:03

Traficul aerian se desfășoară în condiții de iarnă pe cele două aeroporturi din București, nicio cursă nu a fost anulată, însă unele zboruri pot înregistra întârzieri de până la 30 de minute, se arată într-un comunicat al Companiei Naționale Aeroporturi București /CNAB/, transmis marți AGERPRES.

'Pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București și Aeroportul Internațional București Băneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfășoară în condiții de iarnă, cu ninsoare și vânt în rafale, care transportă zăpada la sol. Nicio cursă nu este anulată pe Aeroportul Henri Coandă din cauza condițiilor meteo. Unele zboruri pot înregistra întârzieri de aproximativ treizeci de minute la decolare, determinate de degivrarea aeronavelor, întârzieri care punctual pot ajunge sau depăși o oră', se precizează în comunicat.

Potrivit sursei citate, pe ambele aeroporturi ale Bucureștiului se intervine constant cu utilaje proprii pentru menținerea suprafeței de mișcare în condiții optime și sunt asigurate condițiile pentru desfășurarea în deplină siguranță a operațiunilor aeriene.

Informații în timp real despre situația zborurilor pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București pot fi găsite pe pagina de web www.bucharestairports.ro, iar CNAB recomandă pasagerilor să își ia măsurile necesare pentru a se prezenta în timp la aeroport.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ