Traian Băsescu a comis-o din nou. Fostul preşedinte, REACŢIE NERVOASĂ la adresa unei jurnaliste: "Sunteţi analfabetă?"

| 05 apr, 11:33

Traian Băsescu a avut, în timpul vizitei în Republica Moldova, o reacţie nervoasă la adresa unei jurnaliste. Băsescu a jignit-o pe jurnalistă, numind-o "analfabetă", după ce aceasta l-a întrebat, în biserica maramureşeană din Soroca, ce a scris în cartea de onoare.

Traian Băsescu vizitat, vineri, în Republica Moldova, biserica maramureşeană "Sfinţii Martiri Brîncoveni" din Soroca, care a fost dăruit de România în anul 2012.

Fostul preşedinte al României a scris în cartea de onoare a bisericii. O jurnalistă l-a întrebat, în biserică, imediat după scrierea mesajului, ce a scris.

Vizibill iritat, fostul şef al statului i-a răspuns jurnalistei: "Doamnă, dar citiţi-l! Sunteţi analfabetă?"

La ieşirea din biserică, fostul preşedinte le-a spus celor prezenţi ce a scris. "Biserica a fost dăruită de români pentru români", a fost mesajul lui Băsescu.

În timpul mandatelor de preşedinte, Traian Băsescu a avut mai multe ieşiri nervoase la adresa jurnaliştilor. Celebre sunt episoadele "ţigancă împuţită", "păsărică" şi "găozar".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 apr, 14:10
Nuti
E nervos fara pasarica lui
E putin nervos betivanu ca nevasta i-a plecat de acasa si pasarica lui este la racoare. Cam duce lipsa si asta-i cauzeaza la cerebel. Si asa mai are numai 2 neuroni din cauza bauturii.
06 mai, 11:36
Anonim
Daca nu-ti convine, du-te in Rusia.
05 apr, 12:38
maria
T. Basescu- Reactie nervoasa
Probabil ca jurnalista nu era vorbitoare de l. romana, iar Basescu nu vorbeste l. rusa.
S-ar putea ca Basescu sa FI FOST CONFUNDAT CU ILIESCU DE CATRE NUMITA JURNALISTA
06 mai, 11:39
Anonim
Du-te cu Nuti in Rusia. Va potriviti.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ