Traian Băsescu, ACUZAŢIE MORBIDĂ despre Tiberiu Niţu: A tras cu mitraliera către populaţia răzvrătită!

| 17 mar, 13:18

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, într-o postare pe Facebook, că Tiberiu Niţu, procurorul general al României, a tras cu arma înspre populaţie la Revoluţie. Anterior, el declarase şi că Niţu a fost securist.

Iată postarea fostului preşedinte:

“La numirea în funcţia de Procuror General ştiam că domnul Niţu are certificat de revoluţionar şi că a primit 8000 mp de pămînt drept recompensă. Şi acesta a fost un motiv pentru care am fost încrezător că va finaliza dosarul revoluţiei. Mi-l imaginam sub gloanţele armatei. În ultimele săptămîni de mandat am aflat că militar în termen fiind (nu-i fac o vină din asta), a tras de la clădirea televiziunii pe care o apăra în direcţia blocurilor din Dorobanţi. Nu ştiu dacă a împuşcat pe cineva. Nici el nu ştie probabil. Dar abia atunci am înţeles că moral, domnul Niţu nu poate finaliza dosarul revoluţiei. Oare de ce nu mi-a spus de la numire că a fost printre cei care trăgeau către populaţia răzvrătită?”

Document INCENDIAR! Declaraţia SCRISĂ de Tiberiu Niţu în care recunoaşte că A TRAS la Revoluţie

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 mar, 13:51
cantautor
cred ca ai omis ceva din declaratie...nu vad mitraliera....?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ