Traian Băsescu, PRIMA declaraţie despre ce s-a întâmplat la alegeri

| 19 noi, 2014

Traian Băsescu a declarat că a fost ţinut la curent cu ceea ce s-a intâmplat în ziua votului la secţiile de votare din străinătate. El a spus că nu este vina ambasadorilor pentru cozile la care au fost obligaţi să stea românii pentru a putea să-şi exercite votul.

"De la momentul inchiderii votului am solicitat informatii de la toti ambasadorii: Londra, Roma si Madrid, Berlin. Toti ambasadorii au solicitat prin ministerul de externe marirea numarului de sectii de votare. As vrea ca romanii sa stie ca ambasadorii au informat corect  asupra maririi numarului de sectii de votare. Daca este ceva de reprosat nu este de reprosat ambasadorilor nostri din tarile in care au fost probleme.",  a declarat Traian Băsescu.

Traian Băsescu a mai spus că este urgent ca guvernul să adopte proiectul de buget pe 2015.

"Prioritatea majora pentru Romania este un proiect de buget, de aceea fac un apel la guvern: ministerele impreuna cu ministerul de finate pot pune la dispozitia publicului proiectul de buget. Cer ca guvernul sa fie in masura sa prezinte in cel mai scurt timp proiectul de buget.", a declarat Traian Băsescu la Palatul Cotroceni.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ