Traian Băsescu: Mi-aş da demisia dacă aş fi în locul lui Dacian Cioloş

| 24 noi, 23:52

Traian Băsescu a afirmat că şi-ar da demisia dacă ar fi în locul lui Dacian Cioloş. Fostul preşedinte susţine că în cele câteva zile de guvernare, echipa lui Cioloş nu a avut comportament de tehnocraţi. Mai mult, acesta consideră decizia privind majorarea salariilor cu 10% este o urmare fidelă a politicii bugetare făcute de guvernul politic.

Întrebat despre Guvernul Dacian Cioloş, fostul preşedinte a afirmat că îi apreciază foarte mult "ca specialişti", cu toate acestea el a spus că şi-ar da demisia dacă ar fi în locul actualului premier. 

"În locul doamnei de la Finanţe, care ştie foarte bine ce înseamnă a urma politica fostului Guvern, mi-aş cam da demisia. Lucrul pe care l-aş face şi dacă aş fi în locul premierului tehnocrat Cioloş, care demonstrează că nu este nicio diferenţă în abordare între tehnocraţi şi politicieni . Ei au consolidat abordarile politice", a afirmat Traian Băsescu, la emisiunea "România la Raport", de la România TV.

"Nu sunt suporter al lui Ponta, dar ce s-a  întâmplat arată că tehnocraţii nu au capacitatea de a rămâne tehnocraţi când execută dispoziţii politice. Au fost tehnocraţi până în faţa bugetului", a mai spus fostul preşedinte.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ