Tăriceanu: Am avut cu Cioloş o discuţie despre buget

| 24 noi, 19:02

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a anunţat, marţi, că a avut o discuţie telefonică cu premierul Dacian Cioloş pe tema proiectului de buget pe anul 2016, transmite Agerpres.

"Am avut astăzi (marţi - n.r.) o discuţie telefonică cu premierul în care mi-a spus că urmează să facă prima reuniune la Guvern destinată discutării bugetului. Cred că din partea Guvernului va fi o abordare foarte serioasă, a prim-ministrului mai bine spus. Nu ştiu din partea celorlalţi membri ai Guvernului câtă experienţă au, dar din partea prim-ministrului mă aştept la o abordare serioasă. Şi parlamentarii, la fel, sunt hotărâţi să analizeze bugetul cu toată seriozitatea şi responsabilitatea", a spus Tăriceanu, marţi, la Senat. 

Tăriceanu a precizat că l-a informat pe Cioloş despre disponibilitatea Senatului de a permite Guvernului să înlocuiască punctele de vedere ale fostului Executiv la proiectele de lege înregistrate la Senat. 

"Săptămâna trecută premierul mi-a spus că doreşte ca Guvernul să reanalizeze anumite puncte de vedere pe care le-a trimis Parlamentului. A fost obligaţia mea să-l informez, după discuţia din şedinţa Biroului permanent de ieri, asupra modului în care ne raportăm la această solicitare din partea Guvernului. I-am spus că avem absolut toată disponibilitatea. Dacă Guvernul doreşte să reformuleze punctele de vedere este liber să o facă. Poate să retragă punctele de vedere trimise de fostul Guvern şi să le înlocuiască.(...) În cutuma pe care am avut-o până acum se poate ca Guvernul să îşi retragă un punct de vedere", a spus Tăriceanu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ