Traian Băsescu se vede în Parlament: Îmi pare rău că am pierdut ocazia să fiu prim-ministru

| 11 dec, 21:23

Președintele Partidului Mișcarea Populară, Traian Băsescu, și-a exprimat duminică speranța că PMP va intra în Parlament.

"Este pentru prima dată când sunt de acord cu Antena 3 care dă scorul partidului ca fiind 6 procente", a declarat Traian Băsescu după aflarea rezultatelor exit-poll de la ora 21.00, care  creditau PMP cu 4,5% sau 6%, în funcție de sursă.

"Îmi pare rău că am pierdut ocazia să fiu prim-ministru din cauza scorului PSD-ului. Dar pentru că PSD nu s-a hotărât încă, poate caută și ei un prim-ministru bun", a glumit Băsescu.

"Pot să garantez PSD-ului că va avea cea mai puternică opoziție", a adăugat fostul președinte.

"M-ai văzut pe mine vreodată pesimist? (...) Până în ultima clipă sper", declara Traian Băsescu, duminică seara, la sosirea la sediul central al PMP, întrebat de presă dacă este optimist cu privire la rezultatul pe care formațiunea sa îl va obține.

Întrebat la ce procent speră, liderul PMP a spus: "Să intrăm în Parlament".

Despre ce va face în varianta în care PMP nu va trece de pragul electoral, Băsescu a arătat: "Ce să fac? Vin să raportez".

La sediul PMP sunt prezenți, printre alții, președinții executivi ai partidului, Eugen Tomac și Valeriu Steriu, dar și prim-vicepreședintele formațiunii Siegfried Mureșan.

 

Tag-uri: traian basescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ