Transformare INCREDIBILĂ! Cum a slăbit Raluca Bădulescu 63 de kilograme

| 26 iun, 2014

Raluca Bădulescu este în ultimele zile pe prima pagină a tabloidelor, după ce a reușit să slăbească peste 60 de kilograme.

După mulți ani în care a fost criticată pentru greutatea sa, Raluca a hotărât să își pună un inel gastric. La vremea respectivă, aceasta a reușit să slăbească destul de mult, dar inconsecvența și-a spus cuvântul și a pus din nou kilogramele la loc.

Anul trecut, Raluca a trecut din nou printr-o operație, iar de data aceasta i s-a tăiat o bună parte din stomac. Acum câteva luni, ea glumea și spunea că își pasează șaorma și prăjituri, deoarece nu avea voie să mănânce decât pasat. Rezultatele nu au întârziat să apară, iar Raluca se poate mândri acum cu o greutate de 57 de kilograme și cu mărimea S la haine.

Dana Budeanu, prietena ei de peste 15 ani, este extrem de mândră de reușita Ralucăi și este foarte fericită că îi poate împrumuta haine din garderoba proprie. Aseară, Raluca a venit la emisiunea lui Cătălin Măruță îmbrăcată într-o rochie făcută de către Dana Budeanu, iar la filmările dinainte să intre în direct, aceasta a îmbrăcat o rochie de mireasă din colecția Laurei Olteanu, pentru a le arăta tuturor transformarea sa uimitoare.

„Nu cred nici eu, nici acum, cum am ajuns. Am perioade când scap ca un animal, o dată am devorat un chec întreg cu ciocolată și am avut perioade în care am pus un kilogram, două, dar țineam imediat dietă și le dădeam jos. De mâncat, mănânc orice, dar în cantități foarte mici. Nu a fost un proces deloc ușor, toți de lângă mine au fost alături de mine în acest proces. Nu îmi vine să cred că port mărimea S, nu-mi revin, e S de la slăbătură. Niciodată nu credeam că o să zic că port S. Eu acum sunt ca un copil care n-a avut păpuși în copilărie, nu-mi vine să cred că pot să port scurt. Nu am fost niciodată atât de slabă, poate în clasa a 8-a. Dacă ar fi existat operația asta acum 20 de ani, aș fi făcut-o de atunci." a povestit Raluca la ProTV.

Intervenția suferită de către Raluca nu este nici pe departe accesibilă românilor de rând care se confruntă cu obezitatea, iar prețul ei este de peste 10000 de euro.

Citeşte mai mult pe Yahoo.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ