TRECUTUL nu-i dă pace: Daniel Buzdugan A CĂLCAT STRÂMB, iar acum plăteşte cu vârf şi îndesat

| 23 noi, 10:58

Daniel Buzdugan a parasit Radio 21, pe vremea cand se afla inca sub contract, pentru a se alatura echipei Radio Zu. Numai ca în clauza contractuala erau stipulate penalitati de 90.000 de euro în caz ca paraseste postul de radio.

Daniel Buzdugan era angajat prin firma sa pe care responsabilii Radio 21 spun ca si-a bagat-o singur in faliment ca sa evite sa plateasca cei 90.000 de euro stipulati in clauza contractuala ca penalitati in caz ca paraseste postul. Buzdu detinea firma impreuna cu sotia lui, Monica.

Practic, sefii Radio 21 au actionat in instanta compania omului de radio, insa in timpul procesului aceasta si-a declarat falimentul. Radio 21 a deschis un alt proces, de data aceasta impotriva lui Daniel Buzdugan si a sotiei sale, acuzati ca au condus cu rea-credinta firma catre faliment, tocmai in scopul neonorarii datoriilor pe care aceasta le avea. In termeni juridici, acest lucru se numeste „angajarea raspunderii organelor de conducere”. Daca sunt gasiti vinovati, ei trebuie sa plateasca datoriile. Urmatorul termen, care ar putea fi si cel final, va fi in ianuarie 2016.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ