Tren de pasageri deraiat din cauza unor bolovani căzuţi pe linii. Anunţul de la CFR

| 31 ian, 10:30

Tren deraiat. Trafic feroviar blocat în Maramureş după deraierea unui tren care circula pe ruta Sighetu Marmatiei - Cluj Napoca.

Tren deraiat. Vagonul unui tren de pasageri a deraiat din cauza zăpezii şi a căderii unor pietre mari de pe versant.

Incidentul s-a produs între staţiile Valea Viseului-Leordina, transmite Realitatea TV.

Reprezentanţii CFR Calatori au informat că nimeni nu a fost rănit, iar pasagerii au fost preluaţi de mai microbuze.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a informat joi dimineaţă, la ora 9.00, că circulaţia feroviară este închisă începând cu ora 2.10 între staţiile Valea Vişeului - Leordina, din cauza căderilor de pietre şi zăpadă de pe versant, care au blocat linia de cale ferată.

"Menţionăm faptul că, trenul R 4111, care tranzita zona în momentul producerii avalanşei, are plugul locomotivei avariat, iar primele două vagoane au deraiat de câte un boghiu. Niciun călător din tren nu a fost rănit, aceştia fiind preluaţi cu mijloace auto până în staţia Salva, de unde şi-au continuat călătoria cu alte garnituri care circulau pe aceeaşi rută.

Pentru menţinerea continuităţii traficului feroviar se asigură încă din timpul nopţii transbordare cu mijloace auto pe relaţia Vişeu de Jos - Sighetu Marmaţiei. Până la această oră s-a asigurat transbordare auto pentru trenurile R 4111, R 4651, R 4133 şi R 4650. Această măsură se menţine şi în următorul interval orar pentru călătorii din trenurile R 4135, R 4635 şi R 4134.

Echipele de intervenţie feroviare acţionează la faţa locului cu utilaje pentru eliberarea liniei de cale ferată", se spune într-un comunicat al CFR Călători.

Tag-uri: tren deraiat
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ